Ons bedrijf

Historie:
De naam ACWell, staat voor Aannemers Combinatie Well, en is afkomstig uit de tijd direct na de 2e wereldoorlog. Bijna alle bouwers uit de regio Well-Wellerlooi-Ayen gooiden toen hun krachten bij elkaar om de wederopbouw te realiseren.
In die tijd werkten maar liefst 150 mensen bij onze firma.  Na verloop van jaren verkleinde het bedrijf zich tot +/- 25 mensen. 

In 1971 namen de heren H.J. H.M. en G.Th. Klabbers het bedrijf over van de toenmalige eigenaren. Dhr. H.M. Klabbers stapte vrij snel na goed overleg uit deze maatschap. 
In 1994 kwam J.C.P.G. Klabbers in de maatschap en eigenlijk is vanaf toen het proces ingezet om voor de andere twee vennoten een weg uit te stippelen tot hun pensioen.
Dit pensioen kwam er voor G.Th. Klabbers eind 1999 en voor H.J. Klabbers eind 2003.
Het bedrijf wordt dus nu voortgezet door J.C.P.G. Klabbers, zoon van G.Th. Klabbers.
De rechtsvorm van het bedrijf is een eenmanszaak en heeft op dit moment 5 personeelsleden.

Nu:
Het werkgebied van ons bedrijf beslaat de driehoek Gennep/Venray/Venlo tot aan de Duitse grens. Eventueel werk in Duitsland kan ook gerealiseerd worden echter alleen voor Nederlandse opdrachtgevers, de benodigde vergunningen hiervoor zijn in ons bezit.

Wij maken nieuwbouwwoningen, verbouwingen, reparaties noem het maar op, ons motto van vroeger uit is "opbouwen door ons, garandeert instandhouden voor U".
Op vrijdag en zaterdagmorgen kunt U tevens bij ons terecht voor het afhalen van bouwmaterialen.